Ota yhteyttä  010 2399 800  info@suomenpikaliitin.fi

Edustukset

eaton

Eaton

hydrauliikka-, neste- ja jäähdytyspikaliittimet

Eaton on sähkön, hydrauliikan ja mekaaniikan hallinnan ratkaisuihin keskittynyt yritys. Yrityksellä on 101 000 työntekijää kansainvalisesti ja asiakkaita yli 175 maassa. Yrityksen liikevaihto v. 2013 oli 22 miljardia dollaria.

eaton

Eaton on valmistanut pikaliitinratkaisuja yli 90 vuoden ajan. Yrityksen valikoimasta Hansen ja Gromelle tuotemerkit ovat vakiinnuttaneet myös paikkansa suomalaisessa teollisuudessa. Eaton valikoimasta löytyvät laadukkaat ratkaisut mm.teollisuudelle, maatalouteen, rakennus-, ja kuljetusalalle. Valikoima käsittää useita eri pikaliitinratkaisuja messingistä, teräksestä sekä ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. Liittimiin saatavissa useita eri tiivistevaihtoehtoja, joiden ansiosta vaikeimpienkin käyttökohteidenvaatimuksiin pystytään vastaamaan. Eaton valmistaa myös täysin asiakaskohtaisesti suunniteltuja ratkaisuja.
CPC

CPC

muoviset pikaliittimet

Valikoimassa eri muovilaatuja ja myös messinkipikaliittimet. CPC:n ratkaisuja yhdistää innovatiivisuus, helppokäyttöisyys, korkea laatu ja luotettava toiminta. CPC on valmistanut tähän mennessä yli 10 500 asiakaskohtaista ja standardia tuotetta. Tuotteen asiakaskohtaista räätälöintiä kannattaa aina kysyä jos perusvalikoimasta ei löydy käyttötarkoitukseen sopivaa mallia.

CPC (Colder Products Company) on yksi maailman johtavista muovipikaliittimien ja yhteiden valmistajista. Yritys on perustettu 1978 Minnesotassa Yhdysvalloissa. CPC:llä on omia toimipisteitä yhdeksässä eri maassa ja lisäksi useita maahantuojia. Työntekijöitä yrityksellä on 300. CPC on osa Dover konsernia. CPC:n valikoima käsittää useita eri pikaliitinratkaisua teollisuuden eri osa-alueille.
Duff_Norton

DUFF-NORTON

PYÖRIVÄT LIITTIMET

Duff-Nortonin valikoimasta löytyvät pyörivät liitinratkaisut nivelkäytöstä tuhansille kierroksille ja matalapaineesta korkepainekäyttöön. Useita eri materiaalivaihtoehtoja kuten pronssi, teräs, niklattu teräs, haponkestävä teräs ja haponkestävä teräs/alumiini yhdistelmä.

Duff-Norton Europe (ent. Gautier) on erikoistunut pyörivien liittimien valmistukseen. Yritys on perustettu v. 1927 ja keskittyi aluksi Ranskassa rengasteollisuuden ratkaisuihin. Duff-Norton USA:n ostettua 1998 Gautierin vaihtui nimeksi Duff-Norton Europe. Kahden yrityksen yhdistyminen toi mahdolliseksi entistä laajemman valikoiman. Nykyään yritykseltä löytyvät ratkaisut mm. auto-, kemian-, elintarvike-, terveydenhuolto-, tekstiili-, paperi- ja painoteollisuudelle.
PERSKE

PERSKE

Erikoissähkömoottorit

Saksalainen Perske on tunnettu erikoissähkömoottoreiden ja staattori- / roottoripakettien valmistaja etenkin suurille nopeuksille. Yritys on yksi johtavista moottoritoimittajista merkittäville konevalmistajille.

Valikoimassa löytyvät moottorit poraamiseen, jyrsintään, sahaamiseen, hiomiseen, viistämiseen ja pintakäsittelyyn, etsaukseen, seostamiseen. Työstettävät materiaalit kivi, muovi, lasi, metalli, komposiitit, puu.
Suomen Pikaliitin Oy
Läkkisepäntie 3 D
00620 Helsinki
010 2399 800
info@suomenpikaliitin.fi
AAA 2022

Copyright© Suomen Pikaliitin